Razboi in PMP Calafat

1
711

Protagonist,Lucian Ciobanu.Miza:functia de presedinte al PMP Calafat.Aceasta functie,cea de presedinte,este ocupata in acest moment de profesorul,Dan Mihut,care este si consilier municipal din partea PMP.Lucian Ciobanu incearca indepartarea actualului presedinte,Dan Mihut,printr.un joc murdar dar si nestatutar.

Motivul pentru care fostul primar vrea sa fie presedinte al PMP este simplu:Vrea sa blocheze in consiliu, toate proiectele care vin din partea PNL.Asta este singurul lui proiect pentru Calafat.Blocajul!!!

Dan Mihut fiind un om de dreapta,si.a aratat disponibilitatea de a merge in alianta alaturi de PNL si,odata cu asta incercarea de a restaura orasul prin proiecte comune cu PNL.ul.Un oras fantoma lasat mostenire tocmai de catre…….Lucian Ciobanu.Acest lucru l-a facut pe fostul primar,actual consilier,sa incerce schimbarea din functia de presedinte a profesorului Mihut.

Cu asemenea”ambitii”,fostul primar parca isi doreste mai mult ca oricand sa ajunga dintr.un politician discreditat,in prima persoana non-grata din instoria Calafatului.Este la un pas.

Cu asemenea date, apogeul politic al PMP  pare un dezastru.Guvernat de ambitiile fostului primar,PMP.ul ramane singurul partid politic din Calafat care proclama ca:nu avem nevoie de direcție și proiecte, de reparații și construcție.

Lucian Ciobanu se arata acum fara machiaj în public, spune ceva grav despre prezent și despre viitor(numai el crede ca mai are viitor in politica cu asemenea atitudine)ca singura valoare cardinala de care este guvernat acum se chama:Razbunare!Cauta sa se razbune pe Doru Mituletu,atat.Cu orice pret.Chiar cu pretul distrugerii totale a orasului.

Lucian Ciobanu dovedeste ca a ramas acelasi politician novice,supus iluziei, erorii de judecata si naivitatii.In acest moment este izolat politic,nimeni nu vrea sa faca alianta cu el.Nici PSD si nici PNL.Pana acum i-a reusit pluta in paradoxuri care i-a asigurat supravietuirea politica.Dar,toate au o limita!

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here