Fost primar PSD plateste cauțiune DNA: 1 milion €.Sa fii excroc si sa pozezi in salvator asta inseamna sa fii Mafiot!

0
191

„Întrebare: “Signor Coppola, ce înţelegi dumneata prin mafie?”

Răspuns: Domnule judecător, la ora actuală exista trei magistraţi care doresc să devină procurori ai Republicii. Unul este foarte inteligent, cel de-al doilea este puternic sprijinit de partidele de la guvernare iar al treilea este un imbecil. Care dintre ei credeţi că va fi alesul? Imbecilul, de bună seamă. Aceasta este Mafia.” (Giovanni Falcone “Mafia-Judecatorul si oamenii de onoare”)

Tudorache este doar o ramificatie a lui George Maior(fost director SRI si nasul lui Ponta),face parte dintr.o regie.Cum sa furi doar 3 388 000 de euro(dupa calculele DNA) cand la amaratul de Calafat,Mircea Guta,a furat 420.000 de euro?La sectorul1 s.au furat mult mai multi bani.

Acest gunoi care a jefuit bugetul sectorului 1 din Bucuresti,poarta pe rat o masca pe care scrie”Centrul Faptelor Bune”!Aceastta impostura nesanctionata la timp a ajuns la scadenta acum.De unde are acest pitecantrop un milion de euro pentru a plati cautiunea?Asteptam sa urmeze complicii și mai ales Rețeaua.

„În perioada în care a ocupat funcții publice (2008-2018), inculpatul Tudorache Daniel ar fi beneficiat de sume de bani disproporționat de mari comparativ cu veniturile sale licite”, arată DNA după audierile de vineri ale fostului edil. Cauțiunea fixată în dosar – un milion euro.

Mai jos aveti un rezumat din cominicatul DNA:

Concret, în perioada de referință (2008-2018), în care Tudorache Daniel ar fi realizat venituri licite totale de 605.782 lei (reprezentând o medie de aproximativ o mie de euro pe lună), există suspiciunea că acesta ar fi săvârșit infracțiunea de spălare a banilor constând în:
– depunerea de sume de bani în numerar prin intermediul fostei soții și al menajerei, în conturi bancare deschise pe numele acestora – în total 2.990.000 lei și 235.000 euro;
– achiziționarea de bunuri imobile pe numele fostei soții în sumă totală de 305.000 euro și 470.000 lei, sume plătite de asemenea în numerar;
– acordarea unui împrumut unei persoane, tot în numerar, în cuantum de 920.000 de euro, prin intermediul fostei soții,;
– achiziționarea de bijuterii, inclusiv diamante, a căror valoare urmează a fi stabilită (au fost identificate facturi fiscale pentru o serie de bijuterii, printre care: un inel în valoare de 58.500 de euro, un set de bijuterii în valoare de 64.225 USD, un inel cu diamant în valoare de 80.000 euro și un diamant de 190.000 de euro (avans 35.000 de euro), un inel de 65.000 euro, un set cercei și lănțișor cu pandantiv în valoare de 11.200 de euro, etc.),
– achiziționarea de acțiuni la un club de fotbal, prin intermediul fostei soții,
– asocierea în participațiune cu o societate privată cu suma de 640.000 de euro, tot prin intermediul fostei soți,
toate acestea cu fonduri cu privire la care există suspiciunea că sunt provenite din infracțiuni.

Aceste cooperative de jaf trebuiesc puse la zid!

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here