Trucul banal pentru a vedea diferențele dintre roșiile toxice și cele coapte natural.

by Cătălin Ghiță

Imaginează-ți că ești la cumpărături într-o zi și trebuie să alegi. Cumperi roșii ecologice sau ne-ecologice? Luați două roșii și le priviți una lângă alta. Observați că arată și se simt la fel. Singura diferență evidentă este că una dintre ele are un autocolant organic, în timp ce cealaltă nu are. Care este diferența dintre ele, vă întrebați. Sunt multe, de la culoare și până la gust, dar le vom detalia în cele ce urmează.

Diferența dintre roșiile ecologice și cele convenționale

O mare diferență între cele două este că alimentele din fermele și serele ecologice sunt inspectate. În fiecare an, fermele și serele de roșii organice trebuie să fie supuse unor inspecții. Aceste inspecții anuale riguroase asigură că roțiile au fost cultivate în conformitate cu standardele organice.

Fermierii organici sunt, de asemenea, supuși unor inspecții inopinate„, spun experții. Asta înseamnă că un inspector poate apărea oricând la ușa unui cultivator și poate cere să vadă cum sunt cultivate culturile sale. În comparație, inspecțiile și verificările pentru sistemele de producție neecologice nu reprezintă o cerință.

Roșiile ecologice certificate nu conțin pesticide și îngrășăminte sintetice

175 Vizualizari

You may also like

Leave a Comment

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale conform Regulamentul UE privind protectia generala a datelor ("GDPR"). Accept Contact

GDPR | Cookie